Trener/Lagleder
Kamper
Føre kampstatistikk på spillerne

Mest aktuell for fotball, men kan også brukes for andre idretter med kamp.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

For å føre statistikk over mål, assist, bytter, gule og røde kort kan du velge rollen Trener/lagleder, velg idrett og riktig lag.

1. Gå til Kamper, deretter Ny/endre kamp.

2. Nå kommer listen opp med kampene som er registrert på laget ditt.

3. Trykk på Utøvere (de to hodene) og du kommer inn til kamptroppen som er valgt.

4. Deretter kan du fylle inn feltene som kommer frem.

Mål = antall mål i kampen.

Assist = antall assist i kampen.

Ut = hvilket minutt i kampen ble man byttet ut.

Inn = hvilket minutt i kampen ble man bytte inn.

Gult og Rødt = har noen av spillerne fått gult eller rødt kort kan man huke av her.

Trener komm. = dersom treneren har en kommentar til prestasjonen.

Dakt# = nummer på spillerens drakt.

Posisjon = hvilken posisjon spilte spillrene på banen. Velg i nedtrekksmenyen.

Mål, assist og antall kamper vises i kampstatistikk på lagsiden til laget.

Bytter, kort, treners kommentar og posisjon vises bare i innloggingen på kampen.