Hjemmeside
Innholdsmeny
Opprette innholdsmeny på hjemmesiden

Opprette innholdsmeny (både som klubbadministrator og trener/lagleder)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen klubbadministrator (eller trener/lagleder).

1. Velg deretter om du ønsker å jobbe med hovedsiden (Sport/Idrett: Hele klubben), eller om du skal inn på en idrettsside (Sport/Idrett - fotball f.eks). Dersom du er trener velger du idrett og riktig lag i menyen på venstre side.

2. Gå til menypunktet Hjemmeside deretter Innholdsmeny.

3. For å opprettet et nytt menypunkt trykker du på plusstegnet i blått.

4. Legg inn tittel - navnet på menypunktet.

5. Velg nivå: første, andre eller tredje. Bestemmer om det ligger som et eget menypunkt eller under et annet menypunkt.

6. Dersom du har valgt andre eller tredje nivå velg deretter hvilket menypunkt det skal ligge under ved å Velge kategori.

7. Dersom menypunktet skal ha innhold legger du tekst og evt. bilder i tekstboksen under.

8. Skal menypunktet være en link til en annen side legger du inn linken på Legg inn URL. Huk deretter av for Åpne i nytt vindu.

9. Trykk lagre og menypunktet er publisert

OBS: Når du legger inn menypunkter er det en ting du bør tenke på. Dersom du lager menypunkter som ligger på andre og tredje nivå så bør det ikke ligge informasjon på menypunktet over. Dette gir best resultat på hjemmesiden.

Eksempel som vist på bildet under:
"Om klubben" bør være tomt og ikke ha innhold.
"Historie" bør være tomt og ikke ha innhold.
"Fra 1950 til 2000" og "Fra 2000 til i dag" skal ha innhold.
"Lovnorm" skal ha innhold fordi den ikke har menypunkter under seg.