Trener/Lagleder
Publisering på Lagside
Lagsiden er ”lagets hjemmeside” på nett (trener/lagleder og lagkoordinator)
Lagsiden er ”lagets hjemmeside” på nett (trener/lagleder og lagkoordinator)

Lagsiden - trener/lagleder

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Lagsiden er opprettet på bakgrunn av gruppene som finnes i systemet, og som er satt opp av klubbadministrator. Det kommer da automatisk en hjemmeside som er lagets ansvar å holde oppdatert.

Du kan via lagets hjemmeside publisere egne nyheter, menypunkter, oppslagstavler, hurtiglinker, trenings- og kampoversikt, tabell, spillerstatistikk og lignende.

Hvordan finner jeg lagsiden?

1. Gå til klubbens hjemmeside.

2. Våre idrett: Trykk frem oversikten over idretter, trykk inn på idretten eller velg en nedtrekksmeny med Lag/Grupper. Her finner du listen over lagene og du kan trykke deg inn på hjemmesiden til laget ditt. Dersom det ikke ligger her kan du se på høyre siden av hjemmesiden om det står Treningsgrupper/lag på en knapp. Trykk her og du finner laget i en liste.

3. Velg idrett: Oppe i høyre hjørnet kan du velge idrett. Deretter skal det ligge en mulighet for å Besøke våre lagsider, trykk på idretten under og finne laget i listen.

4. Når du nå har trykket inn på et lag befinner du deg på lagets egen hjemmeside.

Når du logger inn må du velge riktig rolle i menyen til venstre, velg riktig idrett og deretter riktig lag. Og du er nå kommet til lagsidens redigeringsverktøy. Bruk menypunktet Hjemmeside for å redigere alt som havner på lagets hjemmeside.