Hvordan gjøre en utmelding

Utmelding via Personer, melde ut, meld ut.

Oppdatert over en uke siden

Dersom du er medlem i en klubb, og du ønsker å melde deg ut så må du sende mail direkte til klubben slik at de kan hjelpe deg med dette. Du får ikke meldt deg ut selv.

For å melde ut noen fra din klubb velg rollen økonomiansvarlig (obs ved utmelding):

1. Gå til Medlemmer deretter Personer.

2. Søk opp personen og trykk på medlemmet i listen.

3. Trykk på Handlinger oppe i høyre hjørne.

4. Trykk Meld ut, deretter JA (om det er riktig medlem som skal meldes ut).

5. Dersom vedkommende har alt av fakturaer gjort opp, vil du få en bekreftelse på at medlemmet er meldt ut.

6. Dersom vedkommende har uoppgjort fakturaer får du opp Feil ved utmelding og du må trykke inn på fanen for Faktura og annullere evt gjøre opp fakturaer. Er medlemmet i en husstand må man også sette sluttdato eller fjerne husstanden før utmelding.

7. Når husstand og faktura er løst kan du trykke på Handlinger i høyre hjørnet og trykke Meld ut på nytt.