Medlemshåndtering
Inn- og utmelding
Hvordan opprette et innmeldingsskjema

Opprette innmeldingsskjema (forklaring og video)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen økonomiansvarlig, og følg deretter punktene under:

1. Gå til menypunktet Inn/utmelding deretter Innmeldingsskjema.

2. Gå ned til skjema under Meldingsskjema.

3. Start med tittel:
    Innmelding <klubb>, eller Innmelding <håndball hos klubb>.

4. Velg innmeldingsgodkjenning - vi anbefaler Klubbadministrator eller Kortbetaling. Ved kortbetaling betaler man medlemskontingenten ved innmelding, og kommer inn i medlemsregisteret når det er betalt.

5. Giro: Hent opp medlemskontingenten for inneværende år dersom man bruker Kortbetaling som innmeldingsgodkjenning og de skal betale ved innmelding. Bruk en egen innmeldingsgiro dersom de ikke skal betale.

6. Gå til tekstfelter. Fyll inn Beskrivelsestekst. Dette er teksten som vises over innmeldingsskjemaet. Her kan du gjerne beskrive hva de må gjøre i skjema, og om de må betale medlemskontingenten med en gang.

7. Velkomstmail - Her skriver du en velkomstmail som blir sendt til det nye medlemmet etter at klubbadministrator har godkjent innmeldingen, eller de har betalt innmeldingen.

8. Skroller du nedover siden finner du Feltvalg. Her huker du av for hvilke felter man skal fylle ut i innmeldingsskjemaet (her MÅ man ha navn, fødselsdato, epost, kjønn - så anbefaler vi å ha adresse, postnr, mobil obligatorisk også).

9. På høyre siden kan du velge hvilke felter som skal være obligatorisk. (her MÅ man ha navn, fødselsdato, epost, kjønn - så anbefaler vi å ha adresse, postnr, mobil obligatorisk også).

10. Trykk Lagre.

11. Nå kommer skjemaet opp i en liste øverst på siden.

12. Klikk på Deltakerlink til høyre i denne listen og linken til innmeldingsskjemaet kommer opp. Kopier denne, og legg den på et menypunkt, i en hurtigknapp, eller en nyhetssak.