Medlemshåndtering
Inn- og utmelding
Hvordan godkjenne nye innmeldinger

Godkjenne, innmelding, skjema

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen økonomiansvarlig (eller klubbadministrator).

2. Gå til menypunktet Inn/Utmelding deretter Nye innmeldinger
    (som klubbadmin: gå til medlemmer, deretter Nye Innmeldinger)

3. Her kommer det opp en liste med nye medlemmer. Last gjerne listen ned i Excel dersom det er kommentarer på innmeldingen. Disse ligger her, og du vil ikke finne tilbake til dem i etterkant av godkjenning.

4. SJEKK FOR DUPLIKAT: Helt til høyre er det et forstørrelsesglass. Trykk på dette for å sjekke om de allerede ligger i systemet. Trykk «bruk denne» om de allerede finnes.

5. Ligger de ikke der markerer du linjen (hold inne Control - cmd på mac - for å markere flere linjer samtidig om det ligger flere innmeldinger).

6. Trykk Godkjenn valgte, og de kommer inn i medlemsregisteret, og laget de har valg i innmeldingsskjemaet.

Dersom de ikke kommer inn med en gang, gjør du bare punkt 5 og 6 på nytt.