Meldinger på treninger

Meldinger

Oppdatert over en uke siden

På hvert opprettede trening kan man sende melding i appen som er knyttet opp mot treningen.

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).

2. Gå til Meldinger dersom det er sendt spørsmål på treninger som du bør svare på.

3. Dersom du skal selv sende den første meldingen på treningen må du gå til Kalender-oversikten øverst på Aktivitetssiden.

4. Finn treningen i listen som du skal sende melding på.

5. Trykk inn på treningen.

6. Skroll nederst på treningen, der kan du legge inn meldingen og trykke Send.