Innlogging
Websamtykke under Min Profil

Alle som logger inn i systemet bør gå over websamtykke for sin bruker.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Gå til klubbens hjemmeside og trykk Logg inn.

1. Gå til Min Profil ved å trykke på navnet ditt oppe til høyre.

2. Velg så Websamtykke.

3. Her kommer det informasjon om hva du godkjenner, om du godtar websamtykke.

Personlig info - denne er viktig dersom man deler informasjon om trener og lagleder på lagsidene. På denne måten kan nye medlemmer finne frem til riktig kontaktperson.

Portrett bilde - dersom man publiserer bilder kan dette fungere som godkjenning for publisering.

Veldig viktig å ta stilling til dette. I tillegg ligger også personvernerklæringen fra Spoortz tilgjengelig her også.