Innlogging
Logg inn i din klubb via webløsningen

Innlogging via webløsningen

Oppdatert over en uke siden

Dersom man også bruker hjemmeside levert av oss kan du først finne frem til hjemmesiden til klubben din. Dersom klubben ikke bruker hjemmesiden kan man sende mail til oss og be om lenke til innlogging.

1. Trykk Logg inn øverst.

2. Legg inn e-post adresse eller brukernavn.

3. Legg inn passord.

4. Trykk Logg inn.

Har du ikke passord? Da trykker du Glemt passord og bruker epost adressen din for å få tilgang til din bruker. Får du fremdeles ikke logget inn? Ta kontakt direkte med klubben din for å sikre at det er riktig informasjon som ligger der.

Spoortz.no er ikke en side for innlogging.