Innlogging
Profilsiden i appen

Finn menyen Meg på den nederste linjen for å komme til profilsiden i appen.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Profilsiden i appen tilbyr deg en del informasjon om deg i klubben din.

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).

2. Gå til menyen Meg på nederste linjen i Spoortz-appen.

3. Trykk så på Personlig info.

Profilbilde: Legg inn et bilde som du liker som profilbilde.

Info: Her vises informasjonen som er registrert på deg i klubben. Pass på at Mobil og Epost SKAL være til den som betaler fakturaer som blir tilsendt.

Politiattest: Her vises det om du har fremvist attest eller ikke.

Barn: Du vil her kunne se dersom du er foresatt, hvem som er dine barn.

Gruppwe: Først står navnet på klubben og hvilke roller du har der. Deretter vil du w hvilke lag/grupper du tilhører.

Medlemskort: Her ser du ditt medlemskort. Er det rødt er medlemskontingent for inneværende år ikke betalt. Grønt betyr at det er betalt.

Logg ut: Dersom du ønsker å logge ut trykker du her.

Medlemsnummer, Brukernavn, Spoortz-ID og App-versjon ligger nederst på siden.