Medlemshåndtering
Lag og grupper
Hvordan legge til hovedtrener, trenere, lagleder, foreldrekontakter og utøvere på lag og grupper
Hvordan legge til hovedtrener, trenere, lagleder, foreldrekontakter og utøvere på lag og grupper

Legge til trener/lagleder og utøvere på lag som klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen Klubbadministrator eller Økonomiansvarlig.

1. Gå til menypunktet Medlemmer deretter Lag/grupper.

2. Finn laget/gruppen i listen, enten ved å skrolle, eller søke øverst.

3. Trykk inn på gruppen.

4. Trykk Legg til personer.

5. Du får nå opp en oversikt over klubbens medlemmer. Du kan søke etter navn, mobil, e-post, kjønn, og fødselsdato.

6. Du får opp resultatene som passer med ditt søk.

7. Huk av til venstre for personene du ønsker skal taes med på gruppen.

8. Velg deretter Rolle for dem som er avhuket. NB: Du må ta rolle for rolle.

9. Trykk så Legg til Personer og valgte personer kommer inn i gruppen.

NB1: Når du legger til utøverne kan det være lurt å søke på årstall de er født for å få opp flere valg i listen og kunne legge til flere samtidig. Trenere er enklere å søke frem etter navn.

NB2: For hvert søk så må du trykke på Legg til personer. Søker du etter enkeltpersoner vil hvert søk nullstille avhukingen til venstre.