Meldinger i gruppesamtale

Gruppechat med gruppen du tilhører

Oppdatert over en uke siden

Så lenge du ligger registrert som utøver, trener eller foresatt til en utøver vil du automatisk ha tilhørighet til en gruppe i appen. Og her kan man starte en gruppechat.

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).

2. Gå til Meldinger nederst i menyen på appen og trykk her.

3. Velg gruppen du ønsker å kommunisere med. (Her vil også meldingene på aktivitetene ligge så det er viktig å finne ikonet for gruppen du vil inn på).

4. Her kan du legge inn meldingen din og trykke send.

5. Du kan også legge til bilde, trykk på fotoikonet og hent bilde lokalt fra din mobil.

Du kan også gå inn via Grupper og finne frem gruppen du ønsker å kommunisere med. Skroll til du finner Se meldinger. Så kan du skrive og sende meldingen din.