Innlogging i appen

Oppdatert over en uke siden

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen. Den kan lastes ned i Google Play eller Appstore.

1. Velg Logg inn med mobilnummer.

2. Skriv inn mobilnummeret du er registrert med i klubben sitt medlemsregister.

3. Nå får du tilsendt en engangskode på SMS som du må legge inn i feltet for Engangskode.

4. Trykk Logg inn.

5. Dersom det er bare din bruker registrert med ditt mobilnummer kommer du direkte inn.

6. Har du flere brukere med samme nummer registrert må du velge hvilken bruker du skal inn på.

Dersom du ikke får tilsendt engangskode når du velger mobil bør du kontakte klubben for å sjekke om du ligger riktig registrer.