Hjemmeside
Innholdsmeny
Gjøre endringer i innholdsmenyen på hjemmesiden

Endre innholdsmeny (både som klubbadministrator og trener/lagleder)

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen klubbadministrator (eller trener/lagleder).

1. Velg deretter om du ønsker å jobbe med hovedsiden (Sport/Idrett: Hele klubben), eller om du skal inn på en idrettsside (Sport/Idrett - fotball f.eks). Dersom du er trener velger du idrett og riktig lag i menyen på venstre side.

2. Gå til menypunktet Hjemmeside deretter Innholdsmeny.

3. For å endre menypunktet må du trykke inn på menypunktet du vil endre på. Er det et underpunkt trykker du på ikonet > ved siden av menypunktet det ligger under. Ligger det på nivå tre må du trykke på ikonet > en gang til.

4. Du kan nå endre i teksten, tittel, plassering - det som er av innhold på menypunktet.

5. Trykk Lagre.