Idrettside

Hjemmeside oppbygging - Idrettsiden

Oppdatert over en uke siden

Dersom en klubb har flere enn en idrett opprettes det idrettsider. Disse kommer du til ved å ha en Fleridrettmeny (Arego: helt øverst på linjen Våre idretter, Responsive Guard: enten på menypunkter eller oppe i høyre hjørne Velg idrett i en nedtrekksmeny).

Disse sidene er ment å være for idretten i klubben og kan innehold informasjon spesielt knyttet til den idretten. Eksempel: Fotball har Kvalitetsklubbprinsippet. Håndball kan ha halltid. Turn kan ha informasjon om ulike partier etc.

Det kan være informasjon som ikke alle i klubben trenger, og som man må oppsøke idretten for å hente frem. Det kan også være med å passe på at ikke alt ligger på hovedsiden, kun det viktigste.