I appen kan du både legge til enkelttreninger, sesongbaserte treninger og editere allerede eksiterende treninger.

1. Logg inn i appen og gå til Aktiviteter nederst i menyen.

2. Trykk på plusstegnet øverst til høyre.

3. Velg Trening.

4. Velg lag i nedtrekksmenyen og legg inn tid og dato for trening. Skal det være gjentagende trening huker man av for det og setter sluttdato for gjentagende treninger.

5. Avslutt ved å trykk Opprett øverst til høyre. Er den grå så mangler det noe informasjon i et av feltene.

6. Når det er gjort kan du gå tilbake til Aktiviteter så vil du finne treningen igjen i aktivitetsflyten som sorteres på dato.