Opprette treningstider i appen

App, treningstider, trener, lagleder

Oppdatert over en uke siden

I appen kan du både legge til enkelttreninger, sesongbaserte treninger og editere allerede eksiterende treninger.

1. Logg inn i appen og gå til Aktiviteter nederst i menyen.

2. Trykk på plusstegnet øverst til høyre.

3. Velg Trening.

4. Dersom du er trener for flere lag må du velge riktig lag først. Har du ett lag vil systemet velge dette for deg.

5. Sett så opp følgende punkter:
    - Lokasjon, hvilken bane går treningen på.
    - Tidspunkt: start og slutt for treningen.
    - NY: Sett oppmøtetid, hvor lang tid i forveien av treningen skal spillerne dine stille på trening.

6. Skal dette være en gjentagende trening velger du frekvens på feltet for Gjenta og velger sluttdato for gjentagende trening.

7. NY: Du bestemmer om støtteapparatet skal inviteres ved å beholde avhukingen eller, fjerne den om de ikke skal inviteres. Disse vil da vises i oppmøtelisten.

8. Legg inn kommentar om det er ønskelig, denne vil vises på alle treningene du oppretter i denne omgang.

9. Når du er ferdig trykker du Opprett nederst på siden.

Du kommer nå inn på treningsøkten. Kan du svare for noen på laget er dette det første du ser. Hvis ikke kan du gå rett til Registrer oppmøte, kikke inn på listen over de som skal delta eller sende melding til alle registrert på treningen. For å redigere økten trykker du blyanten oppe i høyre hjørne.