Spoortz-appen
Appen for trener/lagleder
Registrere treningsfremmøte i appen

Trening, app, oppmøte, trener, lagleder

Oppdatert over en uke siden

For å registrere treningsoppmøte i appen logger du inn på din bruker som trener. Du kommer rett til oversikten over aktiviteter når du logger inn.

1. Trykk på treningen du ønsker å registrere oppmøte til.

2. Gå til oversikten med hvem som kommer/kan ikke/ikke svart og trykk på dette feltet.

3. Nå får du opp listen med utøverne og du kan trykke på plusstegnet til høyre på de som skal registreres på treningen.

4. Når du har registrert alle trykker du på Tilbake-pilen oppe i venstre hjørnet.

5. Deretter Lagre og gå tilbake.

6. Nå vil du se at oversikten endres til: Tilstede og ikke tilstede.

For å registrere treningsoppmøte på treninger tilbake i tid kan du gjøre følgende:

1. Logg inn i appen.

2. Når du nå er innlogget ser du siden med aktiviteter.

3. Oppe til høyre finner du teksten Filter, trykk på den.

4. Du må nå huke av for Vis tidligere aktiviteter, trykk så OK.

5. Finn så riktig dato i kalenderen ved å skrolle til høyre eller venstre.

6. Finn treningen du ønsker å legge til oppmøte på og trykk på denne.

7. Følg så de samme stegene som i forklaringen over fra punkt 2.