For å registrere treningsoppmøte på treninger tilbake i tid kan du gjøre følgende:

1. Logg inn i appen.

2. Når du nå er innlogget ser du siden med aktiviteter.

3. Oppe til høyre finner du teksten Filter, trykk på den.

4. Du må nå huke av for Vis tidligere aktiviteter, trykk så OK.

5. Finn så riktig dato i kalenderen ved å skrolle til høyre eller venstre.

6. Finn treningen du ønsker å legge til oppmøte på og trykk på denne.

7. Litt ned på siden vil du finne knappen Registrer oppmøte, trykk på den.

8. Huk så av alle som var tilstede og trykk Lagre på knappen oppe i høyre hjørne.