Opprette hurtigknapper

Hurtigknapper

Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen Klubbadministrator

2. Gå til hjemmeside, deretter Hurtigknapper.

3. Trykk på plusstegnet for å legge til flere.

4. Legg inn tittel.

5. Legg så inn URL du ønsker knappen skal vise til. Husk å ha med https://

6. Den grå knappen helt til høyre aktiveres og den trykkes på til den blir blå.

7. Huk gjerne av for Åpne i ny fane (spesielt dersom innholdet er fra en ekstern side).

8. Trykk så lagre, og den er klar.

9. Dersom du ønsker å endre sortering på knappene kan du trykke på de to strekene til venstre for hurtigknappen, holde inne og dra den med deg dit du ønsker den skal ligge.

Dersom du ønsker å knytte hurtigknapper mot idrett kan du velge rollen Klubbadministrator og deretter idrett i nedtrekksmenyen for sport/idrett.

For å redigere en eksisterende hurtigknapp kan du trykke inn på den som ligger i listen og så gjøre endringene dine.