Legge til dokumenter på hjemmesiden

nytt fra 06.10.2023

Oppdatert over en uke siden

Det finnes noen ulike måte å legge til dokumenter (f.eks: PDF, .doc, .xlsx) på hjemmesiden:

Før du legger dem inn pass på at det ikke er æ, ø eller å i filnavnet.

Som et vedlegg

1. Finn nyhetssaken eller menypunktet som er publisert.

2. Nederst står det Vedlegg og bilde av en binders. Trykk på bindersen.

3. Nå får du opp mappen som ligger lokalt på din PC. Hent filen.

4. Nå vil vedlegget dukke opp i en liste nederst.

5. Trykk Lagre.

Som en link i teksten:

1. Gå til nyheten, innholdsmenyen eller det egendefinerte innholdet hvor dokumentet skal deles.

2. Trykk på ikonet som viser en mappe (Sett inn fra filbibliotek).

3. Trykk på de tre prikkene i høyre hjørnet.

4. Trykk på Last opp filer.

5. Velg den eller de filene du vil dele (ved å holde inne CTRL kan du markere flere).

6. Trykk Åpne.

7. Marker filen(e) du vil dele og trykk Sett inn.

Dersom du ikke er fornøyd med teksten som kommer opp på filen kan du trykke på teksten og deretter på ikonet for Sett inn lenke, ligner en kjetting, og endre feltet som heter Tekst, så kan du skrive den teksten du ønsker skal stå der og trykke OK.

Som et eget menypunkt:

1. Legg først filen i filområdet som Klubbadministrator

1. Velg menypunktet Organisasjon, deretter Filområde.

2. Opprett nye mapper eller legg det direkte i listen som kommer opp.

3. Sørg for at det IKKE ligger æ, ø eller å i filnavnet på dokumentet.

4. Nederst på siden kan du trykke på Velg fil og finn filen på PCen din og åpne.

5. Trykk så Last opp.

6. Nå havner filen i listen, og du kan høyreklikke på den og kopiere linkadresse.

2. Gå så til Hjemmeside og Innholdsmeny.

3. Lag et nytt menypunkt eller endre et som allerede er opprettet.

4. Legg til lenken du kopierte inn i feltet for Legg inn URL, huk av for åpne i nytt vindu.

5. Trykk Lagre.