Endre en innbetaling manuelt

Endre innbetaling

Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å endre en innbetaling manuelt, kanskje flytte den til en ubetalt faktura fordi noen har betalt dobbelt, eller du har tilbakebetalt et beløp til et medlem kan du følge oppskriften under for å gjøre endringen synlig i registeret:

1. Velg økonomiansvarlig rollen

2. Gå til menypunktet Fakturering og Faktura.

3. Trykk på ikonet for Tilknytt medlemmer (de grønne hodene) på fakturaen hvor det er betalt for mye.

4. Trykk på knappen som heter Manuell registrering.

5. Søk opp navnet og endre beløpet til det som er riktig - skriv gjerne datoen for endringen. (Får du feilmelding legg bare inn riktig beløp og ikke dato).

6. Trykk Oppdater betalinger.

Dersom beløpet flyttes fra en annen faktura må du gjøre samme prosess på begge giroene slik at summen vises riktig på begge innbetalingene.