Opprette Egendefinert innhold

Bare aktuelt for de som har den nye hjemmesidemalen - Arego.

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Velg rollen klubbadministrator.

1. Velg menypunktet Hjemmeside, deretter Egendefinert innhold.

2. Trykk på plusstegnet i blått for å opprette ett nytt innhold.

3. Legg inn tittel - helst noe som ikke er for langt.

4. Legg inn innhold i tekstboksen - tekst, bilde eller en iframekode.

5. Vil du legge link på bildet merker du dette og trykker på endre-knappen som kommer opp. Her kan du legge til en URL, og huke av for åpne i nytt vindu.

6. Trykk lagre.

Dersom du vil hente innhold fra andre plattformer er det egne oppskrifter på det her.