Hvordan opprette en turnering?

Turnering, opprette

Oppdatert over en uke siden
  1. Velg rollen «Turneringsansvarlig»

2. Gå til «Velg turnering» i menyen til venstre

3. Opprett et turneringsnavn og trykk «Ny turnering». (Om du skal editere en turnering trykker du på en av de som allerede ligger der).

4. Fyll ut feltene turneringsnavn, kort beskrivelse, sport, periode, frist, kontakt e-mail og avslutt med å trykk «Lagre».

5. Legg inn beskrivelse, invitasjonstekst og om turneringen i tekstboksene under og avslutt med «Lagre». Da er selve turneringen opprettet.