Medlemshåndtering
Rapporter
Oversikt over hele medlemslisten

Fullstendig medlemsliste - Personaliarapporten

Oppdatert over en uke siden
  1. Gå til rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til Medlemmer og Personer.

3. Enten kan du trykke Last ned excel med en gang og ta ned hele listen, eller du kan bruke Velg ekstra filter for å filtrere medlemmene, eller søk etter de feltene du ønsker for å lage ditt utvalg.

4. Trykk deretter Last ned excel så får du det utvalget du har satt opp.

Man kan også laste ned dette i CSV om du ønsker det alternativt til Excel.

Alternativ til Medlemmer og Personer:

1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til Rapporter.

3. Trykk så på Personaliarapport.

4. Helt nederst i listen finner du Excel, trykk på den og du vil få lastet ned listen i Excel.

Denne listen vil inneholde både utmeldte og alle som ligger som personer/medlemmer i systemet. Du kan jobbe videre med listen og sortere etter de tittelkolonene du ønsker for å få det utvalget du vil ha.