Hvordan opprette grupper?

Turnering, grupper, opprette

Oppdatert over en uke siden
  1. Sjekk inne på «påmelding – lagsinvitasjoner» at det ligger minimum 3 påmeldte lag i en klasse før du oppretter en gruppe.

2. Gå til «oppsett – grupper»

3. Velg «Nivå».

4. Opprett gruppenavn, kortnavn, min og maks antall lag. (Eksempel: Gruppe 1, G1, 4, 8). Trykk oppdater på toppen så lagres gruppa.

5. Alle lagene som har en godkjent påmelding ligger da i venstre boks. Disse skal da dras inn i boksen til venstre en og en. Avslutt med å trykke «Oppdater».