Bilag OCR

Overføringsbilag OCR

Oppdatert over en uke siden

OCR rapporten brukes som bilag til regnskap. Denne kommer samtidig som overføringen fra oss til klubbene bli gjort. OCR rapportene viser innbetalingene som kommer etter innbetaling med bruk av KID-nummer.

For å finne denne må du være Økonomiansvarlig:

1. Gå til Rapporter, deretter trykker du Bilag OCR.

2. Nå kommer det opp en liste med datoer og totalbeløp på overføringer. Et oversiktsbilde.

3. Trykk inn på datoen for overføring, og du finner en liste over hvem som har betalt inn i perioden som overføringen gjelder for.

4. Oppe til venstre finner du en blå link for Avstemmingsrapport. Trykk her og du får denne lastet ned til din PC.

På Avstemmingsrapporten får du oversikt over hvilke fakturaer det er betalt inn på, beløpene på gebyrene, for hvilken periode overføringen gjelder og det som du trenger til klubbens regnskap.

Vi anbefaler å gjøre løpende føring av inntekter og hente ned disse rapportene når disse er blitt generert i systemet, eller en gang i måneden.