Arkivere en giro

Arkivere en faktura, fakturaarkiv

Oppdatert over en uke siden

Når året er over og klubben er ferdig med oppfølging rundt en faktura er det mulig å arkivere den for at den ikke skal vises i listen over Registrerte giroer.

Velg rollen Økonomiansvarlig:

1. Gå til Fakturering, deretter Faktura.

2. Trykk på Editer-knappen for fakturaen som skal arkiveres.

3. Skroll ned på siden til du kommer til et grønt felt hvor det står Legg giro som arkivert.

4. Huk av til venstre for det og trykk Lagre.

Nå havner fakturaen i funksjonen som heter Arkiv faktura under Fakturering. Fakturaene som ligger her kan hentes opp igjen.