Medlemshåndtering
Personer
Opprette nytt medlem manuelt

Opprette nytt medlem manuelt, personer

Oppdatert over en uke siden

Her kan du være både Klubbadministrator og Økonomiansvarlig.

1. Gå til Medlemmer, deretter Personer.

2. Trykk på knappen oppe til høyre: OPPRETT NYTT MEDLEM.

Følg stegene som kommer opp i dialogboksen:
Steg 1: Navn - legg inn navnet på medlemmet. Trykk Neste.
Når du nå har trykket Neste vil systemet automatisk søke etter duplikater av personen du vil legge inn. Ikke legg til personer som ligger i medlemsregisteret fra før.

Steg 2: Personlig informasjon - legg til kontaktinformasjonen, og pass på at du får med fødselsdato, postnummer og kjønn. Trykk Neste.

Steg 3: Grupper - dersom man skal legges inn som utøver eller trener/lagleder kan man velge riktig lag i nedtrekksmenyen. Hvis ikke trykk Fullfør uten å velge lag eller gruppe. Trykk Fullfør når du er klar.

Dersom dette er et ikke-aktivt medlem kan du lese her for å se hvordan du knytter disse riktig.

NB: E-post2 og mobil2 kan gjerne være utøveren sitt eget for innlogging til appen.

NB2: Kontaktinformasjon bør være til den som skal motta fakturaer.