Spoortz-appen
Nyheter - for alle
Vis nyheter fra - innstilling i appen

Endre hvilke nyheter du ser i appen - uansett rolle

Oppdatert over en uke siden

Start med å finne frem appen på din mobil.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).

2. Gå til Nyheter som ligger nederst i appen.

3. Nå kan du endre på innstillingen på hvilke nyheter du ønsker å se i appen.

4. På øverste linje, til høyre for Spoortz-logoen ser du tre linjer med sirkler på alle linjene. Trykk her.

5. Du får nå opp de ulike gruppene du eller dine barn tilhører. Dersom du ønsker å ta vekk nyhetene fra noen av gruppene kan du ta vekk hakene ved de lagene du ikke ønsker å se nyhetene fra.

6. Trykk så Avslutt.

Om du går ut av appen og lukker denne, må du igjen gjøre denne innstillingen om du ønsker det. Klubbens nyheter kan man ikke ta vekk.