Innlogging
Innlogging i Spoortz-appen

Innlogging i appen

Oppdatert over en uke siden

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen. Den kan lastes ned i Google Play eller Appstore.

1. Velg om du ønsker å logge inn med mobilnummer eller e-post og passord. (Det enkleste er mobil).

2. Mobil: Skriv inn mobilnummeret du er registrert med i klubben sitt medlemsregister og trykk Send engangskode.

3. Nå får du tilsendt en engangskode på SMS som du må legge inn i feltet som kommer opp, 6 siffer. Den logger deg så automatisk inn.

4. E-post og passord: Legg inn epost adressen du er registrert med og passordet du har opprettet. Trykk Logg inn.

5. Dersom det er bare din bruker registrert med ditt mobilnummer/epost adresse kommer du direkte inn.

6. Har du flere brukere med samme nummer registrert må du velge hvilken bruker du skal inn på i listen som kommer opp.