Finne medlemskortet i appen

Medlemskort i app

Oppdatert over en uke siden

Alle som betaler medlemskontingent via Spoortz-systemet får et aktivt medlemskort som man kan bruke for å få tilgang til medlemsfordeler i klubben.

Start med å finne appen på mobilen og logg inn:

1. Trykk på fanen for profilsiden - Meg.

2. Skroll til du ser knappen for Medlemskort.

3. Trykk her og du kommer inn til Medlemskortet som viser om du har et Aktivt medlemsskap, eller Ikke aktivt.

4. Er det ikke aktivt kan du betale medlemskontingenten direkte i appen og ved å lukke og åpne appen på nytt vil Medlemskortet være oppdatert.