Spoortz-appen
Appen for trener/lagleder
Opprette kamper og sette kamptropp i appen

Opprette kamp og sette kamptropp i app - trener

Oppdatert over en uke siden

OBS: Husk å sjekke dersom klubben allerede har FIKS-synken, om du er medlem av en fotballklubb. Da slipper du å opprette alle kampene fra sesongen.

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).

2. Trykk på plusstegnet oppe til høyre.

3. Velg Ny kamp i listen over aktiviteter.

4. Fyll ut feltene som kommer opp.
    - Velg først riktig lag for kamp (om du er trener for flere lag vil alle vises i listen).
    - Velg lokasjon - hvilken bane kampen skal spilles på.
    - Sett startdato og tidspunkt.
    - Velg varighet på kampen - her skriver du inn totalt antall minutter kampen varer.
    - Sett Oppmøtetid (NY funksjon), velg hvor mange timer evt minutter før kamp man møter opp.
    - Velg kamptype.
    - Velg motstander, gjerne ved å skrive inn navnet på motstander i feltet som vises.
    - Hjemme- eller bortekamp: avhukingen er på for hjemmekamp, av for bortekamp.
    - Kommentar: Dette feltet er valgfritt og kan gjerne brukes til oppmøtetid.

5. Trykk Opprett.

Så kommer kampen opp, og du er klar til å sette kamptropp:

1. Trykk på Sett kamptropp.

2. Velg hvem av utøverne som skal være med ved å huke av til høyre for navnet.

3. Trykk på Lagre, oppe i høyre hjørnet.

4. Nå kommer det er en invitasjon i appen for alle som er valgt i kamptroppen, og de kan gå inn og si at de kommer eller ikke kommer.