OBS: Husk å sjekke om klubben allerede har FIKS-synken. Da slipper du å opprette alle kampene fra sesongen.

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord).
  2. Trykk på plusstegnet oppe til høyre.
  3. Velg Kamp i listen over aktiviteter.
  4. Fyll ut feltene som kommer opp.
    - Velg først riktig lag for kamp (om du er trener for flere lag vil alle vises i listen).
    - Legg inn tidspunkt.
    - Varighet.
    - Kommentar om man ønsker det.
    - Velg lokasjon i nedtrekksmenyen.
    - Velg kamptype.
    - Og velg motstander.
  5. Trykk Opprett.
  6. Så kommer kampen opp, og du er klar til å sette kamptropp.
  7. Trykk på Sett kamptropp.
  8. Velg hvem ab utøverne som skal være med og trykk Lagre.
  9. Nå kommer det er en invitasjon i appen for alle som er valgt i kamptroppen, og de kan gå inn og si at de kommer eller ikke kommer.