Endre kamptropp i appen

Kamptropp for trener

Oppdatert over en uke siden

Når du har opprettet en kamp kan du enten sette kamptroppen med en gang, eller vente til senere. Uansett om du vil vente eller gjøre det med en gang følger du stegene under:

1. Dersom du gjør det samtidig som du oppretter kampen vil det komme opp en knapp for Sett kamptropp.

2. Dersom du venter til et senere tidspunkt kan du gå til Kalender på aktivitetssiden i appen, finne kampen og trykke inn på kampen. Trykk på Sett kamptropp.

3. Velg hvem av utøverne som skal være med og hvem som ikke skal være med ved å huke av til høyre for navnet og trykk Lagre.

Nå kommer det er en invitasjon i appen for alle som er valgt i kamptroppen, og de kan gå inn og si at de kommer eller ikke kommer.