Se kommende aktivitet i appen

Kommende aktivitet

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Det er to ulike måter å se kommende aktivitet:

1. Kalender:
    Når du nå logger inn kommer du direkte til de kommende aktiviteten, de du er invitert til ligger øverst. Så vil kommende aktivitet komme opp i listen under dersom du skroller deg nedover.

2. Grupper:
    Gå til Grupper nederst på menyen. Velg laget du deretter vil se kommende aktiviteter for. Dersom det ligger aktivitet registrert på laget vil det vises øverst på siden som Neste hendelse. Denne funksjonen viser bare den neste hendelsen.

Hvis du vil sjekke en spesiell dato kan du dra ned den blå linjen som ligger på kalendersiden. Da kommer kalenderen frem og du kan finne datoen du ønsker og trykke denne frem.