Spoortz-appen
Grupper - for alle
Finne kontaktinformasjon til de andre på laget

Kontaktinformasjon til andre på laget

Oppdatert over en uke siden

Dersom du har behov for å få kontakt med de andre på laget ditt for å arrangere kjøring til og fra trening. Eller må bytte kioskvakt med noen av de andre foreldrene, så kan du finne kontaktinformasjon til de andre på laget du tilhører.

Start med å logge inn i appen på mobilen:

1. Velg menypunktet for Grupper.

2. Du kommer nå til en oversikt over de lagene og gruppene du tilhører.

3. Trykk på gruppen du ønsker å finne informasjon om.

4. For å hente frem kontaktinformasjon kan du trykke på feltet for Medlemmer.

5. Du får da opp tre faner øverst: Utøver, Trenere og Foresatte. Trykk frem fanen du ønsker å se på.

6. Du får da opp listen med de som er tilknyttet din gruppe. Velg personen du ønsker kontaktinformasjonen til og du får opp en profil der du finner telefon,
    e-post og kan kontakte vedkommende.