Spoortz-appen
Grupper - for alle
Se statistikk og resultater - kampstatistikk

Statistikk og resultater - kampstatistikk

Oppdatert over en uke siden

Start med å finne frem Spoortz-appen på mobilen.

1. Logg inn med mobilnummer (eller brukernavn og passord)

2. Finn menyvalget Grupper nederst i appen.

3. Trykk inn på gruppen du ønsker å se kampstatistikk for.

4. Skroll til du kommer til knappen Se statistikk og resultater. Trykk her.

5. Velg Kampstatistikk.

6. Nå får du opp tre valg øverst: Kamptropp, Kamper og Tabell.

7. På Kamptropp vil du se hvor mange kamptropper utøverne dine har vært med på denne uken, siste fire uker og siste halvår.

8. På Kamper ser du kampene som er spilt i løpet av sesongen og hva resultatet ble. Du kan også sette resultat dersom noen mangler resultat.

9. Dersom man har tatt i bruk FIKS-synken i klubben vil en live tabell vises i denne fanen.