Sportslig
Treningstider
Slette gjentagende treningstider

Slette gjentagende treningstider som klubbadministrator

Oppdatert over en uke siden

For å slette en gjentagende trening velger du Klubbadministrator rollen.

1. Gå til menypunktet Sportslig, deretter Treningstider.

2. Finn treningen du ønsker å slette i listen under.

3. Huk av til venstre for treningen og trykk Slett valgte.

Nå forsvinner treningen fra banekalenderen og lagets oversikt over treninger - både i app og webløsningen. Dersom noen allerede har meldt seg på vil ikke treningen bli slettet, men man kan avlyse den som trener fra appen.

NB: Dette gjelder gjentagende treninger som er opprettet i webløsningen. Gjentagende treninger som er opprettet i appen må slettes en og en inne på laget.