Arrangement med pris: Deltakertyper

Sette opp arrangement med pris for både klubbadministratorer og trener/lagledere

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Du har opprettet et arrangement og skal sette opp pris;

1. Skroll nederst på oppsettet. Du får opp tre knapper som er aktuell for å sette opp arrangement med betaling: Deltakertyper, Produktkategorier og Produkter.

Deltakertyper:
Deltakertyper brukes dersom du bare har en påmeldingsavgift, eller du skal velge mellom flere påmeldingsavgifter. Setter du opp Pris A, Pris B og Pris C kan du ikke velge alle, men bare en av dem.

1. Trykk på knappen Deltakertyper.

2. Fyll inn skjema som kommer opp: Navn, Beskrivelse, Pris, Maks antall deltagere.

3. Huk gjerne av for standardvalg. Da er denne valgt for dem når de kommer til bestillingsfunksjonen.

4. Inaktiv kan brukes om det er fulltallig, eller dersom du ønsker å sette opp et annet alternativ i stedet for dette.

5. Tilknytte Lag/grupper: Her velger du lag dersom du ønsker at de automatisk skal meldes inn i klubben som medlem når de har meldt seg på. (Bør ikke brukes ved fotballskoler og lignende arrangementer i klubben. Kan skape en del duplikater).

6. Trykk så Lagre.

Dersom du skal velge enten Pris A eller Pris B, kan du sette opp en ny deltakertype på samme måte som over.