Arrangement med pris: Produkter

Sette opp arrangement med pris for både klubbadministratorer og trener/lagledere

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Du har opprettet et arrangement og skal sette opp pris;

1. Skroll nederst på oppsettet. Du får opp tre knapper som er aktuell for å sette opp arrangement med betaling: Deltakertyper, Produktkategorier og Produkter.

Produkter:

Dette kjennetegnes ved at du velge flere alternativer. Altså du kan velge å bestille flere produkter i motsetning til deltakertyper hvor du må velge mellom alternativene. Produkter kan ofte være et tillegg til påmeldingsavgiften, men ikke bare.

1. Trykk på knappen Produkter.

2. Fyll inn skjema som kommer opp: Navn, Beskrivelse, Maks antall per person, Antall (maks antall tilgjengelig på arrangementet), Pris.

3. Huker man av for Obligatorisk må man bestille dette produktet.

4. Inaktivert kan brukes når det er tomt, ikke ledige plasser eller ikke lenger et alternativ.

5. Kategori: Her velger man dersom man har mange produkter som går under samme kategori. Disse kategoriene er satt opp under Produktkategorier.

6. Produktavhengighet: Dersom produktet skal være avhengig av at du allerede har bestilt et annet produkt. Eks: "Transport fra" skal være avhengig av at du har bestilt "Transport til".

7. Trykk Lagre.