Hvordan kopiere et tidligere arrangement

Kopiere et arrangement som klubbadministrator og trener

Oppdatert over en uke siden

Dersom man har opprettet et arrangement for første gang, og skal senere ha samme type arrangement igjen kan man kopiere det for å slippe å sette det opp på nytt:

1. Velg rollen Klubbadministrator (eller trener/lagleder).

2. Gå til menypunktet Arrangement.

3. Finn arrangementet i Aktivitetslisten på høyre side. Trykk editer - blyanten.

4. Skroll nederst på arrangementet du ønsker å kopiere.

5. Helt til du kommer til LAG KOPI i blått. Trykk her.

Nå kommer arrangementet opp i listen til høyre. Uten deltakere men med samme tidsinnstillinger som arrangementet du kopierte.

1. Trykk editer på arrangementet som er kommet opp uten påmeldte.

2. Gå deretter over arrangementet, endre datoer og informasjon som ikke stemmer med det nye arrangementet.

3. Gå også over Deltakertyper, Produktkategorier og Produkter og sjekk om det er noe som må endres der også. Kopien tar med seg prisoppsettet fra arrangementet som ble kopiert.

4. Trykk så Lagre og du har et nytt arrangement uten å måtte sette det opp helt på nytt.