Hente ut påmeldingslink til hjemmesiden

Oppdatert over en uke siden

For å kunne publisere arrangementet må du hente påmeldingslinken til arrangementet:

1. Gå til Deltakere - de to hodene til høyre for arrangementet i Aktivitetslisten.

2. Skroll til du ser Velg Deltakere, og URL til påmeldingsknapp/link. Her ligger URLen som du må kopiere for å kunne publisere arrangement.

3. Nå kan du velge å legge denne linken i en nyhet, et menypunkt på hjemmesiden, via hurtigknapp eller kanskje med et bilde på høyre siden av hjemmesiden. Gå til Hjemmeside for å finne måter å publisere linken.