Sende melding fra arrangementsløsningen

Sende meldinger til de registrerte på arrangementet

Oppdatert over en uke siden

Dersom du ønsker å sende ut informasjon til dem som ligger registrert på arrangementet så kan man gjøre det via arrangementsløsningen:

1. Gå til Deltakere (de to hodene) til høyre for arrangementet i Aktivitetslisten.

2. Nå kommer det opp en liste over dem som ligger registrert på arrangementet.

3. Marker nedover i listen de som du ønsker å sende melding til, slik at linjen blir gråmarkert.

4. Trykk på knappen Melding øverst på siden.

5. Skriv inn meldingen i tekstfeltet som kommer opp.

6. Trykk VIS MELDING.

7. Ønsker du å legge til et vedlegg gjør du det i funksjonen øverst: Last opp vedlegg.

8. Sjekk deretter listen som kommer opp at alt er korrekt, og at du har riktig utvalg personer med.

9. Trykk SEND øverst. Og vent til du får en bekreftelse på at Meldingen er sendt.