Endre kontaktinformasjon til en påmeldt

Oppdatert over en uke siden

Dersom du har en person som har lagt inn feil informasjon på enten mobilnummer, mailadresse eller lignende kan du endre dette. Velg klubbadministrator rollen og gå til menypunktet Arrangement.

1. Gå til Deltakere (de to hodene) på arrangementet i Aktivitetslisten.

2. Finn vedkommende i listen under. Enten ved å søke, eller bla nedover i listen.

3. Trykk på navnet til vedkommende.

4. Endre informasjonen som skal endres (du får ikke endre navnet).

5. Trykk Lagre og så Tilbake.