Endre avgift på en påmelding - Deltakeravgift

Oppdatert over en uke siden

Velg rollen klubbadministrator eller trener/lagleder og gå deretter til menypunktet Arrangement.

1. Trykk på Deltaker på arrangementet i Aktivitetslisten til høyre (de to hodene).

2. Trykk på knappen for Deltakertyper.

3. Det finnes fire knapper over listen med alle deltakerne.
    - Nullstill valgte: nullstiller den valgte personen og fjerner deltakertypen.
    - Nullstill valgt type: dersom man velger en deltakertype i nedtrekksmenyen Angi Deltakertype og deretter trykker Nullstill valgt type, fjerner man ALLE medlemmenes tilknytning til den valgte deltakeravgiften. Unngå å trykke på denne.
    - Nullstill alle: trykker man på denne tar man vekk ALLE tilknytningene til deltakertyper. Unngå å trykke på denne.
    - Tilordne valgt type: Denne brukes når man skal bytte deltakeravgift og tildele en annen enn det den påmeldte hadde registrert.

De to som skal brukes er hovedsaklig Nullstill Valgte og Tilordne Valgt type.

1. Marker personen som skal endres i listen. Trykk Nullstill valgte.

2. Marker på nytt personen som skal tildeles ny deltakertype.

3. Finn den Deltakertypen vedkommende skal ha i nedtrekksmenyen Angi Deltakertype. Trykk så Tilordne valgt type.

Skal personen bare meldes av og taes av deltakertypen stopper du etter punkt 1.