Endre avgift på en påmelding - Produkter

Oppdatert over en uke siden

Dersom noen har valgt feil produkt ved påmelding kan man endre dette i etterkant. Skal det betales noe tilbake til medlemmet må klubben gjøre dette via klubbens bank. Dersom medlemmet skal betale mer kan klubben gi sitt eget kontonummer eller Vippsnummer og hente inn mellomlegget slik.

For å endre et produkt på en påmeldt velger du rollen klubbadministrator, evt. trener/lagleder rollen og finner menypunktet Arrangement:

1. Trykk inn på Deltakere (de to hodene) på arrangementet i Aktivitetslisten til høyre.

2. Trykk på knappen øverst som heter Produkter.

3. FJERNE PRODUKT: For å ta vekk et produkt velger du produktet i nedtrekksmenyen Vis bestillinger for (til høyre).

4. Finn personen i listen som kommer opp. Marker vedkommende i listen under.

5. Pass på at det er huket av for Valgte på både Produkter og Personer øverst.

6. Skriv inn 0 på antall og 0 på bekreftet.

7. Trykk OPPDATER.

8. LEGGE TIL PRODUKT: Velg produktet som skal legges til en person i nedtrekksmenyen Vis bestillinger for (til høyre).

9. Finn personen i listen som kommer opp. Marker vedkommende i listen under.

10. Pass på at det er huket av for Valgte på både Produkter og Personer øverst.

11. Skriv inn 1 på antall og 1 på bekreftet (eller det riktig antallet for hvor mange av dette produktet vedkommende skal tilegnes).

12. Trykk OPPDATER.