Oppsummering for den travle:
1. Feriestengt support uke 30 og 31.
2. Utvidet teknisk team.
3. Fokusområder for teknisk team.
4. Nye webinarer i august.

Feriestengt support uke 30 og 31

I uke 30 og 31 vil support være stengt for ferieavvikling, for å unngå underbemanning på support i travlere tider. Innbetalinger og OCR vil bli lastet daglig. Og dersom det er hastesaker så følger vi dette opp, men svartid vil være lengre enn vanlig.

Vi ønsker dere en riktig fin sommer! Hilsen alle oss i Spoortz.

Utvidet teknisk team

Vårt tekniske team er utvidet med flere ressurser, og har aldri vært så stort. Vi ønsker å se fremover og forbedre systemet for en enklere klubbhverdag. Fokus er brukervennlighet i alle modulene i klubbverktøyet.

Fokusområder for teknisk
Først skal Meldingssentralen få en oppgradering med blant annet nye skjermbilder og mulighet for vedlegg opp til 11 MB. Deretter skal flere funksjoner oppdateres med nye skjermbilder, og Deltager-løsningen for arrangement skal integreres.

Nye webinarer i august:
12.08.2020 Sportslig bruk av systemet.
19.02.2020 Trener/Lagleder.
26.08.2020 Fakturering.
Mer informasjon finner du på påmeldingssiden.