Kort oppsummering for den travle:
1. Nytt kundesenter med oppdaterte brukermanualer.
2. Support er igjen åpen mandag til fredag fra 09.30 til 15.45.

3. Det kommer ny oppdatering av appen.
4. Husk kommende webinarer.

Nytt kundesenter!
Logg inn og ta en kikk nederst i høyre hjørnet. Der er det kommet et vennlig smil som skal hjelpe deg.

Med oppdaterte brukermanualer, forslagstekster og FAQ.

Trykk på det vennlige smilet, og du får to valg:

1. Send oss en melding, og vi på support svarer så fort som mulig.

2. Søk etter svar i en av 250 artikler. Og finn forklaringer på alle funksjonene som finnes i Spoortz.

Ny app-versjon kommer

• Du kan nå se hvem som har sett meldingene du sender.

• Du kan se hvem som er med i samtalen.

• Du kan se hvem som bruker appen.

• Invitasjonssiden er lagt inn i kalenderen slik at alt ligger på samme plass.

Den nye versjonen finner du i App Store eller Google Play om noen dager.

Husk også at appen allerede inneholder mange gode funksjoner, f.eks. kan du betale alle fakturaene dine direkte fra appen - enten via kort eller Vipps.

Webinarer i august:
Husk å melde deg på:
19.02.2020 Trener/Lagleder.
26.08.2020 Fakturering.

Begge webinarene går både kl. 12.00 og kl. 18.00.