Fakturering
Utsending av faktura
Legge til nye lag på allerede opprettet giro/faktura

Legge til nye lag på opprettet giro/faktura

Oppdatert over en uke siden

Forklaringen under gjelder dersom du har trykket knappen "Registrer giroer".

Dersom du oppretter nye lag i løpet av sesongen og trenger å knytte de mot faktura som er opprettet inneværende år gjør du dette som Økonomiansvarlig:

Del 1: Legg til ny(e) gruppe(r) på fakturaen

1. Gå til Fakturering, deretter Faktura.

2. Trykk på Rediger-knappen på den registrerte giroen i listen til høyre.

3. Gå til Punkt 2: Grupper og lag.

4. Velg først idretten(e) som gruppen ligger under.

5. Marker nivået i boksen til venstre, deretter markerer du gruppene i boksen til høyre. NB: Du trenger bare markere de gruppene som ikke allerede ligger på fakturaen. Du trenger ikke velge alle på nytt.

6. Trykk Lagre.

7. Gå så til Punkt 3: Betalingsinnstillinger.

8. Trykk på den oransje knappen, Spesifiser pris per lag og medlemstype.

9. Legg til prisen for gruppene og trykk så Lagre og Tilbake.

Del 2: Fakturer medlemmene
Nå har man lagt til de nye gruppene på fakturaoppsettet. For å knytte medlemmene mot giro må man også gå videre:

1. Trykk på Tilknytt medlemmer.

2. Deretter Registrer giroer.

3. Gå så til Utsendelse, huk av for Filteret Usendte.

4. Nå kan du sende ut faktura til bare de som ikke allerede har mottatt faktura.