Medlemshåndtering
Lag og grupper
Skjul lag fra appen og/eller hjemmeside

Hvordan skjule lag i appen og/eller hjemmeside

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Dersom du har et lag du ikke ønsker skal vises på hjemmesiden eller i appen kan du skjule dette i innstillingen på laget/gruppen:

1. Velg rollen klubbadministrator eller økonomiansvarlig.

2. Gå til menypunktet Medlemmer, deretter Lag og gruppesider.

3. Finn laget i listen, enten ved å skrolle eller å søke øverst.

4. Trykk inn på laget.

5. Trykk på knappen Rediger oppe til høyre.

6. Huk av for Skal lag-/gruppeside være skjult på hjemmeside? - dersom du ikke ønsker at laget skal vises på hjemmesiden.

7. Huk av for Skal lag/gruppe være skjult i appen? - dersom man ikke skal få opp gruppen i appen.

Disse to innstillingene påvirker ikke om et lag er synlig i innmeldingsskjemaet til klubben. Se på forklaringer for innmeldingsskjema for å se hvordan du følger opp dette.