Arrangement med Deltager
Eldre versjon
Opprett arrangement i eldre versjon

Brukes for deg som skal sette opp gjentagende betalinger

Oppdatert over en uke siden

Logg inn som Klubbadministrator via klubbens hjemmeside.

Gå til Arrangement og trykk deretter på Deltager arrangement.

Trykk så på Opprett arrangement.

NB: Du må følge alle stegene til Publiser for å kunne hente det frem på et senere tidspunkt - så et arrangement kan ikke lagres som en kladd. Men kan publiseres uten at det er publisert for allmenheten.

1. Trykk Registrer nytt.

2. Velg Vanlig arrangement (du kan også gjenbruke tidligere registrert arrangement eller sette opp en donasjon, men vi tar utgangspunkt i nytt arrangement).

3. Fyll ut feltene nedover:
    - Arrangementsnavn.
    - Kategori og underkategori.
    - Velg når påmelding starter og slutter, sett påmeldingsfrist.
    - Sted.
    - Kontaktperson med mobil og epost.
    - Velg om det er gratis eller betaling.
    - Kontonummer velges ut i fra kontoinformasjon som ble lagt inn.
    - Skriv inn organisasjonsnummer.

4. MED BETALING (hopp til punkt 10 hvis du setter opp uten betaling:

5. Legg inn navnet på prisene hvor det står Pris.

6. Legg inn pris, og la det være avhuket på aktiv.

7. Dersom det er tidsbegrenset på prisalternativet kan du legge inn til og fra dato.

8. Antall deltagere - dersom det er begrensning. Hvis ikke la det stå 0 (null = ubegrenset).

9. For å legge til flere prisalternativer trykk Legg til og gjenta punkt 5 til 8.

10. UTEN BETALING (lik fremgangsmåte for med og uten betaling):

11. Legg inn hvilke felter som skal fylles ut i påmeldingen.

12. La fornavn og etternavn være som de er.

13. Skal det være påkrevd huker du av under påkrevd, er det frivillig huker du av under frivillig. Og skal det ikke være i bruk huker du av her.

14. Alle feltene kan gies nye navn og endres slik du ønsker.

15. Flytt punktene opp eller ned ved hjelp av pilene du finner til høyre.

16. Vis på bekreftelsen betyr at den som melder seg på får dette i sin bekreftelse på mail.

17. Vis i offentlig liste betyr at det opprettes en liste over påmeldte som vises offentlig.

18. Dersom du ønsker å legge til nye felter trykker du på den blå linken og velg hvilken type felt det skal være.

19. Trykk Neste.

Nå har du lagt inn informasjon om arrangementet, nå skal du over til det som kommer til påmeldingssiden:

1. Velg design.

2. Skroll ned på siden og legg inn et bilde på knappen Velg fil. Trykk Last opp.

3. Trykk Neste.

4. Legg inn informasjon om ditt arrangement.

5. Trykk Neste.

Nå kommer du inn til publiseringsinnstillinger som kan være kjekt å vite litt om:

1. Lag din egen link (ungå æ, ø og å).

2. Tilgang - velg om det er offentlig eller for inviterte.

3. Sett begrensing på antall plasser.

4. For fulltegnet arrangement huk av og ingen flere vil kunne melde på.

5. Knytt opp mot kalender.

Det man trenger er automatisk avhuket så dersom man ikke ønsker å gjøre endringer her kan man trykke Neste og du kan kopiere linken og dele den med alle som skal kunne melde seg på.