Få oversikt på de påmeldte

Få oversikt på de påmeldte i Deltager-løsningen som Spoortz-kunde

Therese Kvalvåg avatar
Skrevet av Therese Kvalvåg
Oppdatert over en uke siden

Gå til Arrangement, deretter Deltager arrangement som klubbadministrator.

1. Trykk på linjen for arrangementet du ønsker oversikt for.

2. Trykk på knappen Gå til arrangement.

3. Helt øverst står det Deltagere og antall i parentes.

4. Du får nå oversikt over alle de påmeldte. Her kan du endre på påmeldingen til vedkommende via ordreID eller blyanten, og melde av med den røde sirkelen.

5. Du kan også laste ned en Excelliste ved å trykke på ikonet for excel.

Du får også oversikt over de påmeldte ved å trykke på Legg til i gruppe i stedet for Gå til arrangement. Da kan du se på denne oppskriften.